vloerkleden_voor_woonkamerstyling20191120141342.webp

Vloerkleden voor woonkamer styling

Vloerkleden of karpetten hebben de eigenschap warmte uit te stralen. Daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld een zithoek afbakenen en één ruimte opdelen in kleinere ruimtes.

Op zoek naar het perfecte vloerkleed?

Wist je dat er een perfecte maat is?

STEL EEN VRAAG

Een vloerkleed creëert sfeer, rust, eenheid en verbindt de losse meubelstukken met elkaar. Een interieur krijgt een zachtere en warmere uitstraling door natuurlijke materialen zoals wol en katoen. 

Een vloerkleed is om meerdere redenen een goede keuze: het heeft een goede invloed op de luchtkwaliteit in de ruimte. Hier hebben mensen met aandoeningen aan de luchtwegen profijt van. De stofdeeltjes blijven niet dwarrelen maar worden opgenomen in het kleed, totdat ze worden opgezogen. Met name in de koudere maanden, zorgt het vloerkleed ook voor warme voeten en een lagere energierekening.  

Een karpet zorgt er ook voor dat de akoestiek in een ruimte goed geregeld wordt. Bij een houten vloer, leren meubels en harde raamdecoratie is een groot vloerkleed een must om een prettige akoestiek te creëren. 
 
Vloerkleden zijn er tegenwoordig in vele kleuren, motieven en structuren, materialen, afwerkingen en uitvoeringen, van bouclé tot frisé en hoogpolig, en in elke gewenste afmeting verkrijgbaar. Bovendien zijn vloerkleden te maken van elk tapijt. Of je kiest uit een grote collectie karpetten. 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten


18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay